Filmväder

image812
Ute är det nästan höstlikt, och vad passar då bättre än en film? Jag har sovit som en kratta inatt, så för att trösta mig lite har jag dukat upp med sommarmust och popcorn. Hittade en gammal klassiker i bokhyllan, Änglagård. Så den ska jag kika på nu.

3 tankar på “Filmväder”

  1. Minst sagt filmväder d öser ner regn ute hahaha gud hatar å va ledig när vädret e kasst.Önskar jobbet ringde så jag slapp va ledig hahaha.Ja jag ser framemot att få se er lilla sessa.Har ju följt din blogg sen tiden på VR.Nä sambon tjatar om bebbe å även om jag vill vänta till efter Bröllopet så kanske tja.Vi får se 😉

  2. Angel: haha, ibland tycker jag tvärrtom. ”Gud vad skönt att det är pissväder, nu kan jag vara inomhus utan dåligt samvete”. Bebisar har en förmåga att dyka upp när man minst anar dem 🙂 Skulle kanske också ha velat gifta mig innan, men jag ville absolut inte gifta mig gravid, så vi väntar. Drömmen vore att få ha ett bröllop om några år, så att vi kan åka iväg på en härlig honeymoon och lämna henne hos Mormor o Morfar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.