Ååhh…

Läste just hos Engla att hon fått en dotter. Så underbart söt. Nu längtar jag så mycket tills min egen prinsessa kommer så att jag håller på att spricka. Jag vill att hon ska komma NU! 35 dagar kvar, men med min otur går jag väl två veckor över tiden.

Publicerat i Maja:

10 tankar på “Ååhh…”

 1. Åh denna väntan, jag trodde också jag skulle gå övertiden men hon kom på beräknad bf. Kom ihåg att njuta massor nu för nästa gång du är gravid så har du även en liten att ta hand om..

 2. Jag vet precis hur du känner..för varje barn som föddes runt omkring mig blev min längtan otrolig och en månad känndes osm en evighet! man blir ju så sugen när man ser dom små snuttarna!
  Sista månaden började jag gå och simma för att inte bara gå i mina tankar och längta ihjäl mig. Det var bra med ett litet projekt varje dag som dessutom var avslapnande för både mig och bebis:)

 3. Camilla: Ska verkligen försöka att komma ihåg att njuta, men det är svårt när man längtar så…
  Ida: Ja, jag har ju ca 5 veckor kvar, och försöker intala mig själv att det inte alls är särskillt lång tid. Men ibland blir längtan för stor.
  Angel: Ursöt. Jag har ju följt Englas graviditet parallelt med min egen, och nu när hennes sessa är ute går det liksom upp för mig att även min graviditet tar slut snart, och då blir vi en egen familj.

 4. Snart så kommer din juvel. Jag trodde aldrig vår skatt skulle komma, kändes overkligt. Och nu är hon här. Känns helt ofattbart! Massa kramar!

 5. Engla: Jag förstår att det måste kännas fantasktiskt! Är så glad för din skull. Blir helt pirrig när jag tänker på att det snart är vår tur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.