Inta horisontalläge – sol utlovas!

image803

Så här tidigt har jag inte varit uppe på mycket, mycket länge. Men jag kunde helt enkelt inte sova. Kanske får sova lite i eftermiddag istället, det där löser sig. Igår kväll var jag supertrött, vilket lillan absolut inte var. Hon var vildare än någonsin, rena rama Cirkus skott. Visst är det mysigt att känna att hon lever och mår bra, men hon börjar bli så stark nu att det kan bli lite obehagligt ibland. Det ska bli skönt sen när jag får ha min mage för mig själv igen, även om jag tror att denna hyresgäst helst skulle vilja förlänga sitt kontrakt till årsskiftet ungefär.

Innan lunch ska min kära mamma komma och hämtar mig. Hon har lovat att skämma bort mig hela dagen med sol på altan, lunch och fotvård (behövs verkligen). Ska bli jätteskönt att komma ut till villaförorten och bara njuta. Ska även passa på att ta med alla våra täcken och kuddar, de ska få sig en välbehövlig sommartvätt. Ska även tvätta sofföverdraget och kuddarna. Nu börjar lägenheten bli riktigt fin. Så om ni vill komma iordning hemma, bli med barn! Hahaha, man är jättemån om att allt ska vara perfekt när den lilla/lille kommer. Och även om vi vet att hon inte kommer att kommentera ordningen i kökslådorna så vet vi att det är ordning och reda. Det är så mycket lättare att andas när man har det fint omkring sig.

6 tankar på “Inta horisontalläge – sol utlovas!”

  1. Vilken snäll mamma du har =) Du förresten, tror du Engla (Englas showroom)är på BB just nu?Hon har ju inte uppdaterat på länge, hon brukar ju uppdatera så ofta!Spännande!=)

  2. Johanna: Mamma är en ängel! En liten fågel har viskat i mitt öra att Engla har blivit mamma 🙂 Hoppas hon uppdaterar och bekräftar snart! Jag tycker också att det är urspännande, jag ligger fem veckor efter henne.

  3. Jamen vad roligt!!=) Och lika spännande blir det att du snart ska bli mamma!Kommer ihåg känslan så väl!Hoppas vi får se bilder på hennes bebis snart och att alla mår bra!Kram!

  4. Åh jag kan inte hålla med dig mer!!! Så sant.. Jag är visserligen inte gravid, men donar, rensar och städar hela tiden så det ska vara fint här hemma! 🙂

  5. Johanna: Ja, hoppas hon lägger ut en bild på miraklet. Jag vet iaf att jag inte kommer att kunna låta bli. kram
    Tessan: Jag är ganska lat i vanliga fall, men nu har jag upptäckt hur bra man mår när man har fint runt omkring sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.