Balkongbloggning second edition

image804

Jag somnade om en timme trots allt (oväntat) och nu sitter jag och avnjuter dagens andra frukost som består av ett glas mineralvatten och en skål melon på balkongen. Stolarna köpte vi sist vi var på ikea, och det var knappt så att de gick ut genom vår lilla balkongdörr, men väl på plats är jag jättenöjd. Eftersom det är så lite sol på vår balkong (cirka en och en halv timme på kvällen) kan det vara skönt att ha en filt att värma benen med. Kudden fick jag av Indiska i höstas när jag besökte deras visning av sin vårkollektion. Bordet är ett superfynd från Rusta.

I höst har jag planer på att låta lillan ligga här ute och sova om dagarna, och då kan jag sitta brevid med en filt omkring mig, en god kopp te i koppen och en bra tidning att läsa. Det ska bli mysigt.

10 tankar på “Balkongbloggning second edition”

 1. Det lät mysigt du 🙂 Visst är det härligt med en möblerad balkong? 😉 Det har vi också, dock ingen stor än, men det funkar! Mmm vad gott det är med melon…

 2. Det såg riktigt mysigt ut. Visst är det härligt att sitta och planera vad man ska göra med sin lilla till hösten… För det är faktiskt inte alls långt kvar till hösten längre =)

 3. Mysig balkong så hadej ag också velat ha det om vi hade balkong.Men ska inte klaga vi har ju en trädgård men så klumpigt med såna trädgårdsmöbler man har då.Inte alls mysigt *s*

 4. Tessan: Hur mysigt som helst, vår är inte heller särskillt stor, men med möbler blir de nästan som ett extra rum!
  Nina: Det där testet har jag redan gjort, det är jag och Fredrik Ljungberg 🙂
  Maria: Nej, det är verkligen inte särskillt långt till hösten! Dagarna bara rinner iväg.
  Angel: Mysigt med trädgård, men jobbig att sköta?

 5. Stina:Den e ganska lättskött då sambon grävt upp hela rabatten och det enda som finns kvar är 3 rosenbuskar hahaha (för att jag inte orkade plantera nya blommor i år)men klippa gräset e tråkigt som tur e sköter sambon d med.Det enda jag skulle fixa var nya blommor så jag köpte fröpåsar men orkade inte fixa allt i år.Det roliga var att planera trädgården men när det blev verklighet blev d ja verklighet av det hela.Tar tag i det nästa vår i stället

 6. Angel: jag försår precis vad du menar. Mina föräldrar har en väldigt fin trädgård med en massa blommor o träd, dammar, boulebana o sodäck. De jobbar med trädgården HELA tiden. Pappa sår fröer hela vinterhalvåret i vardagsrummet under värmelampa och plannerar, plannerar o plannerar. De tycker att det är jättekul o är jätteduktiga, men jag kan knappt hålla en kaktus vid liv, så man känner sig ganska dålig när deras trädgård är i klass med rosendal 🙂

 7. Vilken underbar balkong ni har!!!!!! Sjukt avis!! Våran står fortfarande halvklar…. *surar*
  KRAM
  P.s. Emilia säger att hon saknar tant Stina o hennes gosiga knä 🙂 D.s.

 8. Stina:*s* samma sak med mina föräldrar så i bland tror jag inte att jag e fullt så vuxen ännu då jag inte klarar av det dom gör med sin Trädgård hahaha…Så fint hos dom och mamma fixar litei
  vår när hon e på besök men så fort hon åker så ja,blir den sig lik igen.Tur att sambon har gröna fingrar,för jag tycker inte den biten e så kul alls 😉

 9. Nicole: Hälsa Emilia att knät saknar henne oxå 😉
  Angel: Tyvärr är min sambo lika ”bgåvad” inom trädgårdsindustrin. Plastblommor anyone?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.