Efterlysning: Snygg weekendväska!

För några veckor sedan berättade jag ju om min jakt efter en snygg weekendväska att ha med till BB. Jag har ännu inte funnit någon som fallit mig i smaken och nu vänder jag mig till er, kära läsare. Är det någon som har sett någon fin väska på sistonde som skulle kunna passa? Den behöver vara ganska stor, men inte för stor. Vi ska få plats med ombyten till mig, till T och till Lillan. Jag vill ha med mig min kudde (dun, så den går ju att göra liten). Vi ska ta med någon bok eller tidning, lite skivor, några ljus, våra neccessärer med hygienartiklar och jag vill ha en egen handduk med mig.

Om ni har något förslag skulle jag bli jätteglad!

12 tankar på “Efterlysning: Snygg weekendväska!”

  1. Hej! Tyvärr har jag inget förslag på väska men jag såg på Englas blogg att du gillade taggen som jag gjort. Jag skulle kunna hjälpa dig att snygga till din blogg om du har lust. Eftersom du inte lämnat ut din e-mail så var jag tvungen att skriva är. Du har min e-mail om du är intresserad. Du kan ta bort denna post när du läst detta. Ha en bra dag!

  2. Johannes: Åh, jag har tänkt länge på att jag gärna skulle piffa till bloggen, men jag vet inte hur man gör. Din mailadress kom inte med, så skicka gärna ett mail till girlebloggen@spray.se.
    Johanna: Ska kolla in den rosa, tack för tipset!

  3. Shopaholicmamman: Ska kika där nästa gång jag är i stan. Där borde man ju kunna hitta något, hoppas jag. Iband har H&M:s herravdelning väldigt snygga weekendbags. Vi fick en brun skötväska som hör till vagnen när vi köpte vår kronan (det var en jättebra deal där chassi, ligg- och sittdel, åkpåse, mjuklift och skötväska ingick). Vi har den till att börja med, men jag kan tänka mig att jag kanske tröttnar på den framåt jul ungefär och då är jag lite sugen på en axelremsväska från Svenskt tenn i manhattantyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.