Borde skriva ner idéer

image802

Ständigt får jag nya idéer och tips från alla håll som jag borde skriva ner någonstans. Har nämligen en förmåga att glömma dem när jag behöver dem. Idag fick jag ett fint festtips hos AnnaStina som skulle passa jättefint på till exempel Lillans dop eller om vi ordnar en 25-årsfest till mig till våren. Jag hittade dessa fina skrivböcker hos Bookbinders Design, kanske blir någon av dessa min idébok. Ska hålla utkik efter en nästa gång jag är och shoppar.

8 tankar på “Borde skriva ner idéer”

  1. Hej!
    Visst är det kul med roliga ideér som är enkla men som ändå piffar upp och gör det mer speciellt? En annan grej du skulle kunna göra runt glasen är att köpa en rulle tunn ståltråd och en påse fina ex sötvattenspärlor (finns i alla hobbyaffärer el att beställa på nätet) och linda runt foten på glaset. På ståltråden kan du sedan fästa en ”etikett” med gästens namn på. Det är enkelt men blir snyggt och lite glammigt ;)(Dessutom minimerar man ju risken att dricka ur grannens glas ehum!)
    //Li

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.