En äkta hemmafru

image801

T är i Sundsvall över dagen för att coacha sina fotbollsspelare i en match så jag är ensam hemma idag. Jag tänkte överraska honom med en nystädad lägenhet. Kan meddela att det inte är särskillt lätt att städa med en snart nio månaders kula och luftfuktighet värre än i Thailand. Svettigt värre! Men nu är det gjort och lägenheten luktar jättegott. Skönt att starta den nya veckan med ett fräscht hem.

Som belöning till mig själv ska jag testa Lejonet&Björnens Flädersorbet. En ny favorit kanske?

Upptäckte även att tv4 plus visar min favorit Nigella, hon gör chokladsaker. Passande! Kanske något som jag ska baka till veckan?

6 tankar på “En äkta hemmafru”

  1. Hehe ojojoj nä förstår att d måste va tufft =) lycka till. Sambon älskar lejonet&björnen jag måste dock påstå att jag gillar deras äpplepaj glass tror jag d är minsann,supergod annars e jag mer en ben&jerry tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.