Ny craving

image796

Har fått en ny favorit nu när det är så varmt och fuktigt. Mangosorbet. Tidigare i graviditeten hade jag stora problem med att behålla glass och milkshake. Det problemet tycks vara som bortblåst nu, till min stora förvåning och lycka. Häromdagen tog J med sig mangosorbet till efterätt och sedan dess har jag varit ständigt sugen på den ljuvliga anrättningen. Den är så len i smaken och inte lika tung som gräddglass. Mums! Ikväll blir det en stor portion till efterätt!

4 tankar på “Ny craving”

  1. Update på cdon kan du få boxen med will&grace för 1500 det är lite skillnad mot va du hitta hehehe eller så köper du säsong för säsong d har jag också sett nånstans hmm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.