My first room

Internetbutiken My first room har mycket fina saker. Jag hittade en hel del som jag skulle vilja ha till lillans "hörna". Hon får ju inget eget rum, eftersom vi bor i en tvåa. Men hon ska få en hörna i sovrummet. På väggen, ovanför spjälsängen, skulle jag gärna vilja ha hennes namn skrivet i träbokstäver. Eftersom vi inte är riktigt säkra på vad hon ska heta väntar vi nog med en sådan beställning. Här är lite andra saker som skulle passa vår prinsessa:

Publicerat i Maja:

2 tankar på “My first room”

  1. Hej!!
    Du har en fin blogg! Det är jätteroligt att läsa om bebisen som är på väg men jag har funderat på vad ni tänker er för namn? Man blir väldigt sugen på att skaffa en liten själv när man läser alla gravidbloggar och ser alla fina saker man kan skaffa!! Ja, ja… keep up the good work! :)Härligt att läsa en positiv blogg!

  2. Plupp: Vad roligt att du gillar bloggen! Jag blev jätteglad av din kommentar. Vi har inte riktigt bestämt oss för namnet ännu, så vi skulle vilja hålla det hemligt ett tag till. Nästan klart är det att hon ska få sitt mellannamn efter min syster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.