Höstönskelista

Hösten närmar sig, även om jag tycker att sommaren knappt har börjat. Följande skulle jag gärna vilja ha i höst:
♥ Mysig tröja från H&M

♥ En Mulberry bayswater i Chocolate

♥ Snygga stövlar, dessa från Ecco, har inte hittat det "perfekta" paret ännu.

♥ En fölovningsring *hint, hint* (vill ha den i guld).

♥ Ett par schyssta, mörka smaljeans, dessa från &Demin

♥ En congacsfärgad skinnjacka, denna från H&M.

 

9 tankar på “Höstönskelista”

 1. med tanke på att vi ska försöka gifta oss nästa år obrde vi snat ha bestämt oss för förlovningsringar tyvärr e jag kräsen å vill inte ha guld utan vitt guld å då känns utbudet genast mindre =)

 2. Vad skönt för dig att snart kunna ha på dig precis vad som helst!!(utbudet är ju inte så jättestort när man är gravid!) Och höstkläder är ju underbart fina! *hoppas på presentkort när jag fyller nästa vecka* hihi.

 3. Måste bara fråga, hur har du lyckats få den där bilden med nedräkningen till bf i bloggen?! Har försökt o försökt men utan resultat på min.

 4. Angel: Det brukar vara så 😉
  Johanna: Ja, jag längtar, även om jag kommer att sakna magen lite. Grattis i förskott!
  Jenny: Man får en kod, du går in i kodmallen till din blogg och klistrar in den där du vill ha den (du måste vara pro-medlem för att du ska kunna ändra dina koder). Jag är jättedålig på kodning, men jag letade upp koderna för arkiv och sådant och lade till den nya koden där jag trodde att den skulle vara. Lyckades på första försöket, men det går ju att göra om om det inte funkar. Lycka till!

 5. Vilka fina grejer =). Stövlarna var dösnygga. Har själv spanat på skinnjackan, men det fick bli en svart för mig istället.
  Smart att lägga en liten ”hint” på bloggen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.