Hos barnmorskan

Idag har vi varit på en blixtvisit hos barnmorskan. Eftersom mitt järnvärde var så bra förra gången så behövde jag inte ta blodprov denna gång. Ingen var mer lycklig än mitt finger! Så vi lyssnade på hjärtat och mätte magen. Allt såg jättebra ut, fortfarande längs kurvan, om än någon liten milimeter över, men väääldigt normalt som barnmorskan sa.

Innan hemfärd passade jag på att besöka nyrenoverade shoppingcentret Ringen. Vilken besvikelse! Jättetråkigt. Den enda butik som var värt ett besök var en möbelbutik som hette Bolagret. De hade riktigt fina saker, bland annat en soffa som jag blev väldigt sugen på. Hmm.. vi ska ju inte köpa en ny, men denna var så himla fin, och inte alls särskillt dyr.

Just nu tittar jag på Will and Grace, så himla rolig serie. Undrar om den finns att köpa på DVD? Skulle vara perfekt sällskap för mig och lillan i höst.
Uppdate: Hittade en Will&Grace box, hela serien, för det hmm, rimliga priset av 2395 kr! Så mycket är jag nog inte beredd att betala.

Publicerat i Maja:

5 tankar på “Hos barnmorskan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.