Tack Elle!


Jag hade hoppats på sol idag, eftersom jag inte har några planer för dagen hade jag en tanke om att få bättra på brännan. Men vädergudarna verkar inte vara inne på samma spår, mulet och "mörkt". Som tur var damp just nya Elle ner på hallgolvet. Extra tjockt höstnummer, 374 sidor! Precis vad jag behöver. Så nu ska jag krypa upp i soffan och glädjas åt lite modelektyr, kan vara ett skönt avbrott mot alla mammatidningar jag läst på sistonde.

3 tankar på “Tack Elle!”

  1. Hej, kan inte låta bli att kommentera då jag råkade surfa in på din blogg. Jag har gjort VRs film-sidor (frilans) ett bra tag och sett ditt namn i tidningen och så, så ser jag här att du ska ha en liten bebis alldeles snart. Stort grattis! Bebis är verkligen jättekul- jag fick en själv för ett halvår sedan. Trendigt med unga(nåja) mammor är det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.