God service

image791

Häromveckan berättade jag ju om den fina vagnmobilen vi hade hittat hos Poppilopp. Vi var båda överrens om att det var den vi ville ha, så jag lade in en beställning. Kort därefter kom ett mail från Poppilopp, vagnmobilen var slut. Jag blev jättebesviken, den var ju så perfekt! Jag skickade iväg ett mail och frågade om det skulle komma in fler eller om det fanns andra sätt att få tag i "klädstrecket". Gulliga Christel på Poppilopp svarade med att hon skulle kika efter om hon hade något tyg kvar, hon kanske skulle ha möjlighet att sy upp en till mig. Och det gick! Idag kom den, och jag måste berömma Christel för det underbara bemötandet och för en fantastiskt fin vagnmobil. Vad tur att hon märkte hur gärna vi ville ha den, och såg till att ordna en till oss, det är inte många företag som skulle sy upp bara en för att göra en kund lycklig. Det är vad jag kallar god service!

Publicerat i Maja:

11 tankar på “God service”

 1. Åh jag som tänkte vänta tills bebis kommer, och så är de slut alltså? Hopaps jag har samma tur om vi bestämmer oss för den rosa 🙂

 2. Miamor: Ja, den passar oss som handen i handsken. Först hade vi tänkt pop:s, men den här känns ju mycket mer orginell!
  Tessan; ja, ibland har man verkligen tur 🙂
  Maria: Det finns blåa klädstreck också, kanske de passar Viggo bättre?
  Engla: Vi får hoppas att det kommer in fler om ni får en sessa!
  Sanna: Superservice, skulle verkligen rekomendera det företaget. Tack det samma!
  Angel: Visst var det?

 3. Åh, det är verkligen jättefin, det rosa passar ju perfekt till den bruna vagnen. Jag älskar den färgkombinationen. Och det kan man ju verkligen kalla bra service, är nog inte många som skulle göra nåt sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.