Måndag 6 augusti

Det är vaaarmt idag, så jag tog på mig det svalaste och bekvämaste jag kunde hitta som fortfarande passar.

  • Grå och vitrandig klänning från Veromoda

6 tankar på “Måndag 6 augusti”

  1. Har för mig att jag såg dig någon gång i våras och tänkte ”hon MÅSTE vara gravid”… Man bara ser sånt på vissa utan att se magen! Egentligen ska man inte förbereda sig för mycket för man vet inte hur det blir i slutändan ändå =P

  2. Miamor: Ja, hihi. Vi var på en begravning tidigt i våras, knappt någon där visste att vi var gravida, och det syntes bara pyttelite. Ändå fick vi gratulationer av en av hans släktingar. Hon menade att det syntes i ansiktet på mig. Jag gillar förberedelserna, och vi preparerar ju inte bara till bebisen. Vi gör i ordning lägenheten också. Städar ur, möblerar om, målar om lite och organiserar. Det har vi ju glädje av, hur det än blir.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.