Bebislådan

I en låda i vår byrå finns bebisens alla kläder, skor, filtar och badlakan vi har köpt hittills. Lådan är ett riktigt lyckopiller, blir så lycklig varje gång jag öppnar den.

image788
Publicerat i Maja:

15 tankar på “Bebislådan”

 1. Johanna: Tack! Ja, det är nästan FÖR kul, svårt att sluta. Men nu blir det nog inte så mycket mer kläder innan hon kommer. Vi har ganska mycket annat kvar att handla.

 2. Busliv: Om det är ”bra” eller inte är väl upp till var och en. Jag tycker inte att vi har handlat för mycket. Bebisen kommer ju att växa ur dessa kläder, och då behövs nya!

 3. Å jag skrev lite fel, menade inte att skriva BRA utan menade bara att säga att det blir ÄNNU roligare att handla sen också 🙂
  Lät ju som jag bestämmde vad som var bra eller inte o så ville jag inte alls låta….Det är ju alltid super roligt att shoppa kläder till barnen!!

 4. Fröken Isakson: Klart favvolådan i lghtn 🙂
  Tess: Tack! (For the record, så har vi köpt mycket tillsammans :))
  Busliv: Haha, det var så jag tolkade det, men det är lätt att missförstå via nätet! Jag tänkte att det kanske vore skönt att ha första garderoben färdigköpt, så att vi kan mysa med lillan när hon kommer och inte behöver sticka ut och shoppa det första vi gör när vi kommer hem från BB.

 5. du skulle verkligen gilla min shop!!!
  klicka på url:n så kommer du till den..
  annars kommer du in på caroucelljunior.se om ett par veckor
  mvh helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.