Afternoon nap

Hur glad blev man inte när solen sken från klarblå himmel när man vaknade imrose? Yes, tänkte jag. Nu ska jag sola. Efter att ha suttit i ungefär en timme orkade jag inge mer. Jag är en soldyrkare av stora kalliber, men det är jobbigt att sola med en kanonkula. Lillan bökade, min rygg gjorde ont (har den förövrigt gjort sedan igårkväll, igår fick jag nämligen ryck och tokstädade lägenheten) och det rann om mig. Så jag gav upp. Och gick in och sov i en och en halv timme! Japp, så kul är livet när man är höggravid. Hahaha, nu ska jag sluta upp med att gnälla. Ska äta lax o potatis till lunch, mums! Ikväll ska min kära vän J komma hit och vi ska plannera något så trevligt som min Babyshower. Jag ska bjuda henne på fetaostfyllda lammfärsbiffar, couscous, slät tomatsås och yoghurtsås. Det är en av mina absoluta favoriträtter.

5 tankar på “Afternoon nap”

  1. Hej tjejen! Gick en lång powerwalk med prinsessan i vagnen i morse, genomsvett mötte jag upp min arbetskollega och nära vän för en kopp kaffe utanför butiken innan jag gick hemåt och hämtade sambon med bror, här skulle solas minsann! Ner till stranden, fullt utrustade med tidningar, filt osv.. Väl nere fick vi sol på oss i ca 20min, lagom tills killarna kom upp ur vattnet började de molna på och började blåsa kallt, brr! Svenska sommar, var är du?
    När jag var höggravid tyckte jag det var så skönt med dåligt väder men nu börjar tom jag bli less.. =) Hihi, aldrig är man nöjd! Älskar solen precis som du.. By the way, vad heter du på familjeliv?
    Kramis från Lidköping

  2. Sofia: Här är det fortfarande strålande sol och jag har lite dåligt samvete för att jag är inne när det är så fint väder. Jag heter Girle på fl oxå.

  3. Sofia: Ok, ska inte ha det 😉
    Fröken Isaksson: Absolut, recept kommer imorgon. Ja, det ska blir urkul. Jag fixade en till henne förra året, och nu fixar hon en åt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.