Vänta till nästa vecka? Glöm det!

När T fyllde år i måndags fick han bland annat säsong 2 av 24 (ja, jag vet, vi är jätteefter, men, men). Vi har kollat på hur många avsnitt som helst i helgen. Sås spännande! Det är skönt också att kunna bestämma själv när man vill titta på nästa avsnitt. Man behöver inte vänta tills nästa vecka. Så fort ett avsnitt är slut vänder vi oss mot varandra i soffan och säger: "Ett till va?".

Vi har kommit fram till att vi skulle vilja ha fler DVD-boxar hemma. Kan vara mysigt att kura ihop i soffan hela familjen och titta på serier i höst. Efter lite runtsurfing på nätet har jag upptäckt att det finns en hel del serier som jag inte sett. Prisonbreak, Six  feet under, 24 säsong 3-5 och Vita huset står just nu högst upp på önskelistan.
image782image783image781image784

2 tankar på “Vänta till nästa vecka? Glöm det!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.