Söndagsmys

image785

T är iväg på match (gud vad skönt det ska bli i höst när han är hemma hos oss hela tiden) och jag tittar på Beck för miljonte gången. Varför visar de ingenting bättre på söndagskvällar? Jag livar upp stämningen lite med sommarmust (vad annars?) och popcorn. Popcornen ligger förövrigt i en skål från Bruka design som det står sallad på. Hihi. Men det är den enda skålen vi har som alla popcornen får plats i.

9 tankar på “Söndagsmys”

  1. Hej!Snubblade in i ditt krypin på familjeliv, efter att du skrivit i en tråd om boande… Läste lite ur den bloggen och din presentation och det är nästan lite läskigt att så mycket du skriver stämmer in på mig. Nu kanske du tycker att det är lite läskigt att jag stalkar dig i internetvärlden och insinuerar att vi är tvillingsjälar eller nåt, men riktigt så allvarligt behöver du inte ta det! Var bara tvungen att kommentera när det var ”så mycket” som var likt.
    /carro

  2. Haha, sådär såg min söndagskväll också ut. Byt bara ut sommarmusten mot cola light. Jepp, även SALLAD-skålen kom till användning:P

  3. Carro: Haha, nope, tror inte att du stalkar mig 🙂 Coolt att vi är lika. Ska läsa igenom din blogg ordentligt så ska jag se om jag får samma känsla. Vad heter du på familjeliv?
    Johanna: haha, NÅGOT måste man ju använda skålen till 😉
    Anna: Ja, det var min slutsats oxå. Fast popcorn är ju faktiskt helt ok. Det är värre med musten…

  4. Jag heter ”glamour”, men det står ungefär två rader i mitt krypin, har aldrig riktigt lyckats bli någon aktiv medlem där… Lite synd kanske för det känns som att man skriver lite mer personligt i ett sådant forum än man gör på en ”allmän” blogg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.