Pyssling pågår

image779

Idag röjer vi för fullt här hemma. T målar om en massa möbler. De ska bli vita allihop, från att ha varit alla olika typer av träfärger. Sammanlagt är det en kub och tre byråer som målas. Kuben ska vi ha till förvaring i hallen och byråerna ska in i sovrummet. En till sänglinne och handdukar, en till T och en till mig/lillan. Det blir urfint. Jag rensar och rensar. Gud vad mycket skit man samlar på sig, och då har vi ändå inte bott i den här lägenheten i mer än två år.

Lite tidigare på dagen var mamma o pappa här, de kom hem från Italien igår, brunbrända och fina. Med sig hade de födelsedagspresenter till T. En korg med blandade italienska delikatesser, mums! Och ett paket med babykläder från Manchester United (T:s favoritlag). Två bodies och en pyamas. Ursöta.

De här bodiesarna, fast istället för den röda fick vi en ljusrosa.

7 tankar på “Pyssling pågår”

  1. Ja usch, det blir så ”rörigt” med olika träslag. Smart att måla om då istället för att köpa nytt. Vitt trä är jättefräscht. Vi har det själv.. (några stycken)

  2. Tessan: Ja, min första tanke var att köpa nytt, men sedan kom jag på att vi ju kunde måla om det vi hade. Blir ju mycket billigare så, och vi har ju en hel del andra utgifter just nu. Dock är två av byråerna nya. Vi hade tänkt att köpa dem vita från början, men sedan hittade vi nästan exakt lika dana fast i träfärg för halva priset. Så då är det ju bara att ta fram penseln!

  3. Men vadå- kan inte en tjej ha en hel dräkt? Konstig inställning.
    Inte menat som ngt påhopp. Läst här ett tag och kommenterar först nu. I övrigt tycker jag din blogg är väldigt trevlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.