På jakt

image777

Ni får ursäkta mig, kära bloggläsare. Just nu är jag väldigt insöad på förberedelsen inför babyns ankomst. Det blir lätt så när man är ledig och har en massa hormoner i kroppen. Min figur gör ju att jag inte gärna shoppar till mig själv, så shoppingsuget måste ju få utlopp någonstans. Just nu är jag på jakt efter en rosa filt till vagnen. En trivial uppgift, kan tyckas. Men jag vill inte ha vilken filt som helst. Den måste kännas hundra. Har kikat runt lite, och de svenska affärerna och webbshopparna är, till min stora besvikelse, ganska likriktade. Det är döskallar och laban på allt. Thanks, but no thanks. Jag är mer inne på ett prinsesstema. Drömmen  vore att hitta en filt i till exempel cashmere. Jag har hittat flera stycken, hur fina som helst, men smakar det så kostar det. Men en flicka får väl drömma?

Ralph Lauren har ett ursött set med både filt, mössa och tossor. Vill ha!

En lite enklare filt med söt sidenkant.

Även Baby Gap har en cashmerefilt, lite billigare än Ralph Lauren.

Publicerat i Maja:

13 tankar på “På jakt”

 1. Å vilka söta filtar, särskilt den från Ralph Laurent! Jag håller helt med dig om att man inte är särskilt sugen på att handla till sig själv, men jag kan inte motstå alla fina bäbiskläder, måste vara extra roligt när man vet kön också! 🙂

 2. NÄ är det sant?Gud vilket bra tips gumman så längesen jag var på lagerhaus nu,måste dit nu bara för det *s* fick hem några filmer med henne häromdan omöjligt att tröttna =)

 3. Angel: Kul att kunna vara till hjälp!
  Sofia: Japp, sängmobil har vi redan. En från Rätt Start med kaniner, ursöt tyckte vi. Tack för tipset!
  Matilda: Där ser man, det är klart att det gör, vet inte varifrån jag fick förfranskningen 🙂
  Nicole: Åh, den där filten var ju uuunderbar. Vet du vilket material den är i? Superfin!

 4. Om inte annat så har ju syster massa vänner som bor i London som nog mer än gärna skickar ist! O då kommer det ju i ett fint paket som det står Harrods på 🙂

 5. Nicole: Oh, ja, det kanske vore en fin lösning! Ska kika runt lite här i sverige först, men om jag inte hittar någon så kanske jag kan få ”utnyttja” din syster o hennes kontakter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.