Dagens skörd

Vi har lånat svärmors bil hela veckan, gud vilken vardagslyx det är att kunna köra bil. Man kan åka när man vill, vart man vill. Idag tog jag en tripp till Farsta Centrum. Dels för att lämna tillbaks en kofta och POP-grejerna, och dels för att spana efter lite annat smått och gått. Hittade inte riktigt vad jag var ute efter, jag orkar inte shoppa lika länge som förr. Jag blir trött och får foglossning. Men några godbitar fick följa med mig hem.
image776

  • Svart, lite längre tröja med vita streck. Har en likadan, fast i naturvitt redan. Urskön och snygg till leggings eller jeans i höst. Gärna med ett par röda pumps till.
  • Favoritkoftan (har redan två svarta och en naturvit) i grått. Urbra pris, jag älskar modellen, passar till allt!
  • Gjorde ett megafynd på Wedins. Denna clutch (igentligen en datorväska) blev min för det trevliga priset 24.50! Har spanat på den hela våren, och jag var ju tvungen att slå till nu när det var halva reapriset.
  • Slutligen en skrivbok/album från Bookbinders design. Den här ska bli min gravidbok.

10 tankar på “Dagens skörd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.