Silversommar

image771
Den här söta silverskon har jag spanat på hela våren och sommaren, och nu verkar den ha kommit in igen på Asos. Tyvärr tror jag inte att jag vågar klicka hem dem, mina fötter är just nu minst sagt opålitliga. De sväller upp och har sig. Har knappt ett par skor som är sköna för fossingarna just nu, och värre lär det ju bli. Så dessa silverflats skulle jag inte kunna använda förrän efter lillan har kommit, och då kanske vi redan är inne i oktober, vilket kan innebära att sötingarna är alldeles för kalla för att använda. Men de är fina och titta på och jag hoppas att de hittar någon annan lycklig ägarinna.

5 tankar på “Silversommar”

  1. hett tips på sköna skor som jag vägrade ta av mig under min sista gravidmånad är KEDS! jag köpte upp mig på två klassiska vita med snörning och ett par marinblå utan snörning:9 så enkla,passar till allt och framförallt så sjukt sköan på foiten:)

  2. Ida: Tack för tipset, jag har ett par liknande från H&M, vita tygskor med snörning, som funkar perfekt än så länge. Men man känner sig ju inte så piffig 🙂

  3. De där skorna har jag och hade dem fram tills det var kanske två veckor kvar. Ursköna och mjuka! Men som du säger, fötterna sväller, gick bara i remsandaler det sista, nu är det underbart när man kommer i sin skor igen. (Längtar dock fortf efter att komma i favvojeansen..suck..)
    Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.