Höstväskan


I höst vill jag ha en brun skinnväska. Den behöver absolut inte vara av något fancy märke, även om jag inte skulle tacka nej till någon av dessa från Marc by Marc Jacobs eller Kooba, som är precis i min stil. Huvudsaken är att den är i min stil och är av äkta skinn. Är så trött på alla "plastic is fantastic" immitationsläderväskor. Jag vill ha en ordentlig väska. Indiska brukar vara duktiga på att göra snygga, enkla skinnväskor till ett bra pris. Även H&M kan få in en och en annan fullträff. Jag ska hålla utkik.

Vilken väska vill ni bära i höst?

12 tankar på “Höstväskan”

 1. Hej! Upptäckte din blogg idag och måste verkligen säga att jag gillar den jättemycket. Jag börjar sista året på gymnasiet nu i höst och planerar att studera vidare till journalist efter studenten. Jag har några frågor om journalistutbildningen som jag gärna skulle vilja ha svar på, så du får hemskt, hemskt gärna maila mig på ida.strandell@qmedia.se
  Kram!
  Ps. Jag älskar verkligen vagnmobilen ni köpt till er lilla dotter. Den var det sötaste jag sett på länge!

 2. Ida: Visst är den söt, urfin och så ”jag”. Jag skickar ett mail till dig, sen är det bara att fråga på, så ska jag svara så bra jag kan. Kul att du gillar bloggen!

 3. Jag tänker satsa på min bruna skinväska från föregående år!
  Kombinerat med en svart skin i ”pås” variant..
  Hoppas att du hittar din favvo!
  Lycka till med bebben!

 4. Åh jag vill ju ha den jag såg på Indiska förra hösten, eller nåt liknande.
  Det var en alldeles rak skinnväska i tygäskemodell med lock. Hojta om du ser en ;). Men vi får ju ta vår söderrunda senare i höst he he

 5. Hej! Ja de där med hp verkar vara väldigt olika..Har hört många som jobbar i butik som fått…men inte lilla jag. hur långt gången är du? //carolina

 6. Fröken Isakson: Ja, visst är den mysig, uträknaren. Jag hittade den via lillaviggo.blogg.se. Klicka bara på min så kommer du till sidan där du kan göra din egen. Ska kolla in H&M då. Tack för tipset!
  Annika: Och jag gör tvärt om 🙂 jag har en svart från förra gången, men vill gärna ha en brun.
  Anna: Lovar att säga till, söderrunda med barnvagnen it is!
  Carolina: Jag tror att det beror mycket på vad man skriver. Jag jobbar på H&M och där finns det redan en färdigskriven lapp med väldigt detaljerad information om hur arbetsdagen ser ut och vilka påfrestningar kroppen utsätts för vid varje moment. Den lappen gjorde mycket, de på fk sa att det var ingen som helst tvekan om att de skulle godkänna ansökan. Jag går in i v 34 imorgon, har haft hp sedan nästan två veckor tillbaka.

 7. Samantha: Åh, jag är inte ett dugg avundsjuk 😉 Har spanat på en bayswater hur länge som helst, men hur ofta har man 7000 kronor att spendera bara sådär…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.