Change of mind

image762

Eftersom T var lite tveksam till hela POP-vagnmobilen och  båda två blev så förtjusta i det mer orginella klädstrecket från Poppilopp, så har vi nu bestämt oss för att lämna tillbaka POP-grejerna och satsa på rosa till vagnen istället. Chokladbrunt o babyrosa är en fin kombination… Måste bara hitta en gosig rosa filt till vagnen… mmm, mysigt att shoppa!

Publicerat i Maja:

2 tankar på “Change of mind”

  1. Den där gillade jag också!! Superfin juh..
    innan jag fick min dotter köpte jag lite smågrejer sådär men herregud så rosa- och prinsesstokig jag blev när hon kom! men det är svårt att hitta fina rosa grejer, http://www.blaelefant.se har mycket fint! Jag sydde ett täcke till vagnen av två stora kökshandukar jag hittade i rosa med vita prickar.. sydde också på en stor prinsesskrona i vitt. Det blev superbra! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.