50 days to go

Min graviditet – BF Tors 20 sep 2007 
  Din graviditet startade Fre 15 dec 2006 
  Du blev gravid ungefär Fre 29 dec 2006 (ägglossningen)
  
  Du har gått 229 fulla dagar av 280
  Du är i vecka 33
  Du har gått 32 fulla veckor och 5 fulla dagar (v32+5)
  Du är i 8:e kalendermånaden
  Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden), 
  Du är i trimester tre
  Du har 51 dagar kvar till förlossning

Enligt uträkningen på Familjeliv har jag 51 dagar kvar, men enligt Babyräknaren här till vänster är det 50 dagar kvar, och jag vet att Familjelivs uträkning har strulat lite, så jag kör på 50 dagar. Detta betyder, i runda slängar, att det är max 64 dagar kvar tills vi får se vår lilla prinsessa. Vi längtar så! Det ska bli jättespännande att bli föräldrar, jag tror inte att vi kan ana om vad som väntar runt hörnet. Jag hoppas de här sista 50 dagarna kommer att gå lagom fort, känner mig inte riktigt förberedd än, så alltför fort får det inte gå! Det finns fortfarande miljoner saker kvar att göra. Vi har inte köpt skötbord eller babygym. Spjälsängen har inte kommit. Lägenheten är inte vad jag skulle kalla "babyklar". Vi har ännu inte varit på föräldrautbildning. Så lillan, du får allt stanna inne i magen ett tag till!

Publicerat i Maja:

2 tankar på “50 days to go”

  1. Mia: Åh, det är ju nästan tre veckor! Galet… modeveckan, hihi, den har jag helt glömt av. Tänker bara på lillan, har visst redan hamnat i babybubblan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.