På Mamamia

Igår var vi hos barnmorskan. För er som tycker att det är ett evigt spring till barnmorskan kan jag berätta att så här dags i graviditeten besöker man MVC varannan vecka. Igår var Kerstin på semester, så vi hade en annan. Hon var urtrevlig, och både jag och T var på strålande humör. Jag fick ta blodprov, mina järnväden är äntligen bättre, trots att jag slarvat lite med järntabletterna. Barnmorskan kände efter hur lillan låg, ganska hårdhänt (hon är fixerad nu), och strax därefter skulle hon känna på hjärtljuden. Då var de jättehöga.
"Hon är nog lite sur för att jag klämde på hennes huvud", sade barnmorskan och log. Mycket riktigt, snart kom ljuden ner på normal nivå. Det är häftigt att man kan se en reaktion så tydligt. Barnmorskan mätte även magen, och jag låg exakt på kurvan. Jätteskönt, nu behöver jag inte oroa mig för att det ligger en jätte där inne.

Publicerat i Maja:

9 tankar på “På Mamamia”

  1. Jag går också på Mamamia och gillar verkligen personalen där. Min bäbis är också fixerad nu (usch, jag tycker det låter så hemskt att ligga fastklämd sådär).

  2. Mia: Coolt, på söder eller på östermalm? jag går på söder. Ja, jag tänkte på det där med fixeringen. Ska hon ligga fastklämd, upponer i sju veckor? Stackarn. Får vara snäll mot henne när hon kommer ut 🙂

  3. Hihi, jag låg också precis på kurvan! men det betyder inte att bebisen är liten, ut kom en supergo tjej på 4,1 kg! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.