Cravings

image769

Jag har inte haft sådär jättemånga cravings under graviditeten, men härom veckan slog ett till, och det med besked. T ringde, i vanlig ordning, på vägen hem för att se om jag var sugen på något speciellt.
Girle: – Ja, must! Jag är ursugen på must.
T: – Must? Jag tror inte att de har julmust i juli….
G (något förnärmad): – Jo, de måste de ha. De måste väl fatta att det finns folk som vill dricka must jämt, även på somrarna.
T (suckar): – Ok, jag ska se om jag hittar.

Lite senare ringer han igen.
T: – Baby, jag har varit i tre affärer nu, och ingen av dem har must. Går det bra med Pepsi?
G: – Nej, då får det va.

Sedan dess har T vitt och brett berättat för alla om mitt konstiga begär. Typ: "Ha, ha, hon är så rolig. Julmust i juli. Ha, ha, ha."

Men allt eftersom tiden gick, ju mer ledtrådar fick vi. Det här med julmust i juli kanske inte var helt omöjligt. Tydligen skulle det finnas något som kallas för Sommarmust. Och Ts bror, som jobbar i Cocacola-fabriken, lovade att hålla utkik efter när de skulle börja producera vinterns mustomgång. En dag ringde kära svärmor, hon hade hittat Sommarmusten på Lidl och köpt över 5 liter till mig. Jippie!! Sommaren är räddad. Så nu surplar jag must som aldrig förr. Vågar dock inte berätta för T att jag gärna skulle vilja ha en och en annan lussekatt också. Jag tror att han skulle bli galen då 🙂

8 tankar på “Cravings”

  1. Men smmarmusten har man jus sett lite överallt och i dag såg jag tom JULMUST i en liten butik som antagligen tar överskott eller nåt *asg* höll på att svimma

  2. Hehe, must i juli funkar ju utmärkt! =p Vad gullig din Babynedräkning i hörnet är. 51 dagar kvar.. är du nervös, pirrig, längtansfull? Vad ska lillflickan heta? Hur vet ni förresten att det är en flicka, tog ni reda på det? Ska bli roligt att följa dina sista veckor innan förlossningen. När är det BF?

  3. Angel: Vi hade missatmissat den helt. Läskigt med julmust, läste någonstans att musten bara håller i några månader.
    Anna: Haha, det är bara att åka till Lidl!
    Mimmie: Jag praktiserade för VeckoRevyn i 7 månader från nov-juni, kan det vara därifrån?
    Angelica: Visst är nedräkningen gullig, hittade den via en av mina favvo gravidbloggar, lillaviggo.blogg.se. Jag är både nervös o längtar jättemycket. Mest längtar tror jag. Vi har inte riktigt bestämt namn än, det är så svårt att hitta ett som känns 100% rätt. Vi gjorde vårt ultraljud ganska sent, så vi frågade helt enkelt barnmorskan om hon såg vad bebisen hade för kön. Hon gjorde en kvalificerad gissning på en flicka. Vi har bf den 20 september, och du är hemskt välkommen att hänga med här i bloggen.

  4. Jag hade riktigt starkt begär efetr julmust när jag var gravid, som tur var så var det i december! Måste ha pimplat flera liter i veckan! Nu är vår son snart 7 månader, jisses vad tiden går- lycka till med allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.