Vad vill ni läsa?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jag är lite nyfiken på er som läser min blogg. Jag undrar vad ni gillar? Vad vill ni att jag ska skriva mer om? Skicka en kommentar så att jag vet vad ni vill veta mer om.

Mvh Girle

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

7 tankar på “Vad vill ni läsa?”

 1. javisst mode men det är också kul att höra dina förberedelser för bebis! jag blir lika sentimental varje gång du skriver något som jag gjorde likadant innan min förlossning! ha ha!

 2. Johanna: Mmm, bra idéer där, stilikoner har jag skrivit om lite tidigare, kanske dags att ta tag i den sömniga kategorin igen! Anledningen till frånvaron av bilder på outfits o dyl beror på att min kamera har gått sönder. Snart har jag en ny, så bättring utlovas.
  Ida: Det kommer nog att bli ännu mer förberedelser inför babyn nu när det börjar närma sig.

 3. Tycker det är jätte roligt med allt som rör barn,graviditet och förlossning. Kan bero på att man är bebbesugen! Sedan givetvis om dig och din familj. Bilder osv. U GO!

 4. Jag älskar att läsa allt om barn och graviditet! Du kan berätta om du har några graviditetsnojor, något du absolut måste äta och sånt typ? Likaså skulle det vara kul att få veta om bebben var planerad och om du/ni ville bli unga föräldrar. 🙂

 5. Hej!
  Jag hittade till dig för ett par månader sedan när jag var gravid, nu har vi fått en liten sessa på 4 mån! Lovely!
  Hur som så tycker jag att det är kul att läsa om likasinnade, men också om mode m.m

 6. Anonym: Ok, mer bebisar det kan jag fixa. Kan inte lova att det blir mer om min familj, vill inte vara alltför personlig här på bloggen. Vi får se om jag kan hålla det sen när lillan är här.
  Angelica: Ok, ska tänka mer på gravidnojjor och sådant.
  Jessica: Ok, en bra blanding vill du ha, det kan jag nog ordna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.