Lite till lillan

Jag tänkte visa upp lite vad vi har köpt till lillan. Av någon anledning har det blivit en del rosa, fast jag verkligen inte tänkte att det skulle bli så från början 🙂


♥ Cericerosa klänning från Zara,d den här är för flickor mellan 6 och 12 månader, men den var så fin att vi inte kunde låta bli.
♥ Röd munktröja från Åhléns, ett bra reaköp.
♥ Ljusrosa- och vitrandig bomullströja, min stora favorit. Går att knäppa upp helt, så att vi inte behöver dra den över hennes lilla huvud.
♥ Röd- och vitrandig body från polarn o pyret.
♥ Söta jeans från H&M.
♥ Leopardballerinorna inhandlades redan förra sommare, kunde helt enkelt int låta bli när dessa sötingar dök upp på H&M. Jag tänkte att jag och lillan skulle matcha i jeans, vita toppar och leopardskor! Strumpor behövs ju också, även de från H&M.
♥ Nappflaskan från Dior.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Lite till lillan”

 1. Vilka fina grjej du handlat. Det är ju lite bra att veta att det blir en tjej. Själv har jag ingen aning, så det har blivit lite brunt, gult, vitt & rött vilket passar till vilket som :).

 2. Å klänningen från Zara är så fin på. Den hade min lilla tjej på sig när hennes faster gifte sig i sommar. Själv handlade jag nog alldelles för mycket rosa kläder o små söta klänningar i förväg då vi tagit reda på att det efter två pojkar låg en liten tös i magen!

 3. Leopardskorna är ursöta! Jag måste göra som Fröken Isakson och köpa ganska neutrala färger och mönster eftersom jag inte heller vet vem som är där inne 🙂

 4. Fröken Isaksson: Tack! Det är både bra o dåligt att veta, det är lätt att det blir väldigt mkt rosa :). Det kan ju faktiskt titta ut en kille, det är ju inte 100% säkert!
  Busliv: Å, klänningen är ju perfekt för bröllop! Vi har 2 bröllop att gå på nästa sommar, om barn är välkomna kan ju den vara ett alternativ. Annars kommer den ju passa ypperligt när lillans mamma fyller 25!
  MiaShopping; Jag förstår det. Jag började med de, men sedan tog det rosa överhanden 🙂 Skorna köpte jag ju redan förra sommaren, långt innan jag blev gravid. Gissa om jag blev glad när jag fick reda på att de kommer att komma till användining!
  Sofia S: Den är från Zara, bra pris var det också, 149:- Har för mig att den fanns i ljusblått/vitt också.

 5. Hej..
  Super söta saker. Hade själv tänkt köpa en dior nappflaska till min lilla brors dotter som dop present. Vart har du fått tag i den? Kan du maila mig?
  MVH Madde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.