Dagens shopping

image750

Har precis kommit hem från stan, har varit där hela dagen med vännen Anna. Den officiella anledningen till statsbesöket var att hitta en klänning till hennes dotter som hon ska ha på ett bröllop i helgen. Det gjorde vi oxå. Och mycket mer.. Jag har kommit hem med bland annat ett fantastisk marinoullkofta från H&M (halva reapriset, betalade 75 kr för den till slut). Den är rosa, har kommit på att jag nog inte har ett endaste rosa plagg i garderoben. Jo, förresten, ett baslinne, men borstett från det. Till lillan hittade jag en söt tröja och en mysdress från Zara. Hon fick även filten från Polarn o pyret som jag tidigare bloggat om. Samt den rödrandiga vagnmobilen som matchar till. Några pocketböcker slank också med, 9 1/2 månad, Babyfeber och Grevgatan 22. Slutligen, och dagens höjdpunkt, inhandlades en Dior nappflaska till lillan. En sådan som på bilden, fast i en större modell. Hihi, inget är gott nog för vår prinsessa.

11 tankar på “Dagens shopping”

  1. Fröken Isakson: Ett tips är att, om du har möjlighet, köpa den i butiken Lucca på Jacobsbergsg i sthlm. Har sett att de på webbsidor tar dubbelt så mycket för dem, det är ganska stor skillnad!
    Leyla: De finns på Lucca i sthlm (Jacobsbergsgatan). ABCD kan nog oxå ha.

  2. Leyla o Angelica: Den stora nappflaskan (ca 2 dl) kostar 250 kr och den mindre (ca 1 dl) kostar 200 kr hos Lucca. Har sett att de tar 375 kr för de mindre på nätet.

  3. hej! antar att du skulle gilla min webbshop med barn dam och mamma kläder, kolla in url:n
    den riktiga adressen kommer vara caroucelljunior.se
    mvh helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.