Smultronställe

image749

Idag visade kära mamma mig ett riktigt smultronställe. Bara några hundra meter från bullriga och röriga Kungens kurva finns handelsträdgården Zetas trädgård. Här kan man inte bara köpa blommor och växter, man kan även fika eller äta lunch mitt bland alla växter. Urmysigt och fantastisk god mat.  Allt är hembakat. Både jag och mamma slog till på lamfärsspetten, och de gjorde oss inte besvikna! Till efterätt blev den en nybakt hallongrotta och årets godaste latte. Mums!

Mitt tips är att åka hit om ni ändå ska till IKEA ch inte känner för att slåss med alla barnfamiljer om köttbullarna i möbelvaruhusets restaurang. Zetas är en riktig oas.

4 tankar på “Smultronställe”

  1. Coolt. Kan definitivt vara värt ett besök vid mitt nästa Ikea-besök, jag är lite allergisk mot deras restaurang, men annars älskar jag ju, som du vet, Ikea 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.