Finns det något lyxigare?

image748
Än att få en smoothie till frukost? Med mango o jordgubbar, mums. Och vädeprognosen lovar sol och 23 grader, även om jag ärligt ska säga att det inte ser sådär jättelovande ut. I dag ska jag ta ytterligare en sväng  till Kungens kurva. Skötbordet var ju alldeles för stort, så det ska tillbaka. Jag har fått nys om att hyllplanen som var slut sist har kommit in igen, jag håller tummarna för det. Sedan ska jag tjuvkika lite på sofftyg, min kära svärmor har nämligen lovat att hjälpa oss klä om vår soffa. Vit soffa och Girle är nämligen ingen bra kombination. Vi ska även ta en sväng förbi Babyland. T fick jättefina saker från Lundmyr of Sweden av sin farbror. En jättesöt mössa, fina strumpor och en urgullig body som det står "gullunge" på. Bodyn var dock en ganska liten storlek, så jag ska byta upp den, så att lillan kan ha den längre. Slutligen ska vi till OnOff och lämna in min kära kamera, som ju har kapsejsat.

10 tankar på “Finns det något lyxigare?”

 1. Hej Stina. Tänkte bara säga grattis till magen 🙂
  Jag var bästa vän med Elin under mellanstadiet.
  Hamnade här via Elins blogg.
  Sköt om er!

 2. Oh, lundmyr har riktigt fina kläder ju. Än sålänge har vi inga, men jag håller tummarna för att alla de som vill ge oss presenter fattat mina pikar 😉

 3. Ja Lundmyr har verkligen fina grejer.
  Just nu väntar jag på deras höstkollektion då min lilla sötnos är en av deras modeller!!!
  Å som tack fick man dessutom plocka ut kläder från dom ( Å jag som då fått tjuvkolla på höstkollektionen vet vad jag ska köpa till lilltjejen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.