Regnet bara öser ner…

…. typiskt att just den sommar som jag är lite ledig ska bli den regnigaste sommaren på evigheter. Men det är ju inget att göra åt. Idag tänkte jag göra absolut ingenting. Kanske kika lite på TV. Eventuellt plocka undan lite. Tog ut mig lite för hårt förra veckan, så jag känner mig ganska sliten. Det är jobbigare att vara gravid än att inte vara det, det trodde jag inte förut.

Vad gör ni när det regnar?

9 tankar på “Regnet bara öser ner…”

  1. Här i Hudiksvall är det fullt solksken å värme! 🙂 Underbart.. Bara det att jag är hemma från jobbet idag pga grym huvudvärk :/ Typiskt…

  2. regn eller sol, jag är inte så känslig längre,konstigt nog. Just idag hänger Signe och jag inne framför radion, nu är det Maria Törnblom som sommarpratar. Och efter den blir det lite grötmellis och en rask powerwalk i regnet. För att sen gå hem och dricka latte och mysa lite med alla leksaker.
    Passa på att ligga på soffan och läsa glammiga tidningar och bra böcker, det är mitt tips.

  3. Maria: Det är perfekt att tvätta när det regnar! Åh, vad jag längtar tills vår tvättmaskin bli inkopplad såm jag kan tvätta, tvätta, tvätta. Jag vill tvätta alla bebiskläder nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.