Sängstrul

image725

Gårdagens tripp till IKEA resulterade ju i många kassar (och ett alldeles för stort skötbord som får åka tillbaka), men ingen säng till bebisen. Det var slut på nästan alla spjälsängar, IKEA har precis bytt ut sortimentet av spjälsängar och produktionen av de nya verkar minst sagt ligga efter. Så för att vara säker på att vi får den säng vi vill ha har jag nu beställt en Gulliver via IKEAs handla hemma service. Då kommer sängen nästan ända hem, vilket är skönt. Tyvärr är leveranstiden ganska lång, inte förrän vecka 35 beräknas sängen dyka upp. Bara tre veckor innan bebisen beräknas dyka upp, så vi får hålla tummarna för att det inte blir några förseningar. För då har lillan ingenstans att sova.

Publicerat i Maja:

4 tankar på “Sängstrul”

  1. Hej tjejen! Läser din blogg ofta och du gör ett bra jobb! den är inspirerande på många vis. Förstår din graviditetslycka, jag har själv en dotter på en(!) vecka idag! Helt underbar liten prinsessa. Tänkte på det här med spjälsängen, hoppas inte den blir försenad men om den skulle bli det tror jag du kan vara lugn, våran dotter har bara legat i den en gång än så länge, när hon sov på dagen, på nätterna har hon legat mellan oss i sängen, känns så tryggt att ha de närma när de är så små!
    Ville bara önska dig lycka till och hoppas allt går bra framöver!
    Kram Sofia

  2. Sofia: Åh, tack för komplimangerna, vad kul att du gillar min blogg! Vad mysigt med en liten prinsessa. Jag är dock lite emot att ev ha lillan i sängen, jag tycker att det är trångt som det är o gillar att ligga ifred. Skulle nog sova jättedåligt med en liten i sängen, skulle vara jätteorolig för att mosa henne o det hela skulle nog sluta med att jag inte sov alls. Men tack för tipset!

  3. Vad surt med sängen! men IKEA brukar vara bra på att hålla sina leveranstider så jag håller tummarna för att den dyker upp i tid. Annars får du väl knipa några veckor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.