En trevlig insikt

Jag läste nyss på SL:s hemsida att man åker gratis på bussar med barnvagn (förutsatt att vagnen innehåller barn förstås). Det är ju jättebra! Jag o lillan ska åka mycket buss i höst. Tyvärr gäller det trevliga "priset" inte på t-banan, så vi måste ändå köpa ett SL-kort eftersom det inte går några bussar härifrån. Det hade ju varit ännu bättre om man fick åka gratis med alla SL:s färdmedel, eller iaf fick åka till reducerat pris. Men man kan ju inte få allt 🙂

Undrar om det finns fler rabatter man kan utnyttja som föräldraledig?

Publicerat i Maja:

6 tankar på “En trevlig insikt”

  1. Orsaken till att det är så i stockholm, är för att man inte ska behöva lämna barnet obevakat medans man går fram till chauffören för att visa sitt busskort. Med tunnelbanan och pendeltåg funkar det ju inte på samma vis, alltså, där kan man visa färdbevis utan att lämna barnet obevakat. *upplyser* 😉

  2. Lena: Jo, jag läste det på sl:s hemsida. Men det vore ju trevligt om hela SL vore gratis 🙂 särskillt när man har mindre pengar som föräldraledig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.