Dagens

Snart ska jag åka iväg för att träffa två kompisar från VeckoRevyn, det ska bli så trevligt. Har inte sett dem sedan jag slutade i början på juni. Vi ska äta lunch på ett av våra stammisställen, "Italienaren", som vi kallar caféet för är ett underbart litet ställe på Sveavägen, intill Konserthuset. De som jobbar där pratar bara italienska med en och serverar utsökt mat.

Senare på eftermiddagen kommer det efterlängtade besöket på……

Wihoooo! Det ska bli superkul!

4 tankar på “Dagens”

  1. åh tänk om min man tyckte som du när det gäller Ikea. Han vägrar att åka dit, och jag älskar stället. Han tycker inte att de har något och jag kan tänka mig att köpa det mesta! Ha så najs

  2. Eva: Det ska jag göra!
    Angelica: Ja, det hoppas jag att den blir!
    Maria: Min kille känner nog ungefär samma sak. Han tycker iof att de har bra grejer, men han hatar att åka dit. Och jag äääälskar att åka dit. Men idag har han lovat att inte gnälla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.