Snygga bebissaker?

image730

Som blivande förstagångsföräldrar är det lätt att sväva iväg. Vi vet ju inte direkt vad som är nödvändigt att ha, så det tenderar att gå till överdrift. Jag vill inte handla onödiga saker, men det är svårt att veta vad som är vad. Självklart förstår jag att de grundläggande babyprylarna är mer än bra att ha (vagn, säng, skötbord o kläder). Men sen då?

Jag tycker att mycket av det jag sett ute på marknaden är ganska fult. Mycket är för puttinuttigt i min smak. Tummen, Snobben, Laban, Nalle puh, Mumin och annat krafs. Jag vill inte ha! Är just nu på jakt efter en mobil till vagnen, ni vet en sådan där tråd man hänger upp på suffletten med någon typ av nalle så att bebisen ska ha något att titta på. Den enda jag hittat som jag tycker är någolunda ok är den från Polarn o pyret, det är cirka tre nallar på rad som är randiga. Jag tar gärna den röda. Med en fin filt till.

Publicerat i Maja:

9 tankar på “Snygga bebissaker?”

 1. Att hitta fina bebissaker ute i butikerna är nästan omöjligt. Precis som du är jag allergisk mot alla puttenuttiga tryck och mönster.
  Polarn&Pyret diggar jag, men sen är det relativt svårt även om Åhléns har en hel del som är fint. Men annars tipsar jag om Småfolk, Ej sikke lej och andra danska märken. Och nätet.

 2. Åh vad jag håller med, vill inte ha ett babygym/påslakan/mobil med tummen, Mumin eller dyl. Några klassiska nallar i söta färger eller liknande verkar ju vara omöjligt att hitta. Behöver också mobil till vagnen och någon till sängen/skötbordet men har ännu ej hittat någon fin.

 3. Maria: Ska kolla in de där danska märkena, tack för tipset! Helst skulle jag bara vilja ha enfärgade/randiga saker till bebisen 🙂 Klassiskt o snyggt, men det verkar omöjligt!
  Engla: Jag har hittat en mobil från Rätt start till sängen som jag gillar. Den har kaniner på, är söta, men ändå inte för mycket.

 4. Den där filten är KANON!Används mest av alla filtar härhemma!Den är ganska stor så användningsområdena blir många, den blir varm när man har den dubbelvikt och lagom tunna annars, och så är den ju fiin =) Vi har ganska många filtar faktiskt, man kan dock inte ha föör många jag lovar!Man behöver en varm, en tunn, en stor och så ska man helst ha en i vagnen en i sängen osv. låter hysteriskt men det är jättebra haha. Såg att du skrivit hon har vänt sig nedåt (skönt!) vet ni att det är en liten tjej? =) Kram Johanna

 5. Johanna: Åh, vad bra att du säger att man behöver många filtar. Har nämligen fått någon slags filtmani, vill ha hur många som helst. Har hittills två, men har spanat in minst 2-3 till… Japp, vi vet att det är en tjej!

 6. Håller med att det finns massor med ”krafs” till barn. (Jag gillar i och för sig bamse och barbapappa.) Men polarn-grejerna rockar. Var och köpte en sån filt idag, en brun, åååhh så go den verkar.

 7. Fröken Isakson: Åh, den bruna är också urfin. Men eftersom vår vagn är brun blir det nog en röd. Blir så himla brunt annars 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.