T.G.I Friday!

Och jag firar den kommande helgen med att spendera dagen i gott sällskap. Ska träffa min vän J, vår gemensamma vän A och J:s lilla solstråle E. Ska bli jättetrevligt. Eftersom kameran fortfarande strejkar får ni hålla tillgodo med en produktbild. I förrgår fick jag en ny klänning av T, den randiga gravidklänningen från Polarn o pyret som jag redan har i blått, fick jag även i rött. Superfin! Förhoppningsvis är klänningen det sista mammaplagget jag behöver handla. Så idag kombinerar jag den med ett vitt gravidlinne från H&M o svarta leggnings från Gina Tricot.

5 tankar på “T.G.I Friday!”

  1. Jag har fortfarande bara köpt ett mammaplagg (kjol från Topshop). Alla vida klänningar och tunikor med tajts under har funkar suveränt. Det hade nog blivit betydligt mer om man gått höggravid under vinterhalvåret.

  2. Åhh den klänningen är sååå fin-attans att den kommer efter att man fick barn, det fanns nästan inga fina kläder när magen var som finast och lagom stor, alltså för min del hösten/vintern. Lyllo dig! =) När är det meningen att din lilla prins/prinsessa ska komma? Jag tror det blir en kille, vet inte varför =)

  3. Miashopping: Jag tycker inte heller att jag köpt överdrivet mycket, två kjolar, tre klänningar, ett par jeans, ett par svarta byxor o några linnen. Byxor var jag tvungen att köpa redan i 4:e månaden, kunde inte ha mina. Ja, jag är oxå glad att slippa vintern som gravid, då hade man kanske varit tvungen att köpa nya vinterskor o vinterjacka.
    Johanna: Då har du fel, vi vet att det blir en tjej 🙂 Hon ska komma den 20 september, men jag vill inte stirra mig blind på ett datum, så jag brukar säga ”i slutet av september”.

  4. men! stirra dig heller inte blind på könet…vi fick veta pojke …ut kom lilla Nike:) lika glada blev vi för det! men väldigt mycket oanvända pojkkläder, haha!

  5. Momieida: Det är svårt att låte bli, men självklart skulle vi bli lika glada över en grabb. Men då får han finna sig i att ha en knallrosa klänning ett tag, eftersom jag köpt en sådan! Haha, men skämt å sido, vi har mest köpt könsneutrala saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.