Fabolous

Fabolous dag med en fabolous vän. Har verkligen harft en toppendag idag. Torts regn (skrattade regnet i ansiktet med snygga gummistövlar och sött paraply). Vi började dagen med en underbar grön ärtsoppa i Rosendahls trädgård. Efter lite weddingresearch bar det iväg till Skansen. Där kikade vi på djur och hade det trevligt. Dagen avslutades med en stor chokladkaka på Systrarna Voltaire. Mmmm…. det är så här man ska spendera varje regning dag.

Eftersom min kamera verkar ha tagit semester hoppas jag att jag snart kan låna lite bilder av Sophie, som agerade hovfotograf idag.

6 tankar på “Fabolous”

  1. Maria: Det är Viking, vet inte riktigt var de säljs. Har bla sett dem på Crispin på Fältöversten. Jag fick mina via jobbet som praktikant på VR. Hehe.

  2. HEJ! Har nyligen beställt de gummistövlar du har. Du översta dock i ROSA. De andra fanns tyvärr inte förren i slutet av aug så de skippade jag. Till min fråga -Är de bra, snygga och bekväma? (alltså de utan snörning!
    Till MARIA här ovan! -Du kan beställa på Have2Have.se 🙂
    Fin blogg och fin tjej, LYCKA TILL!

  3. Sanna: Tack tack! De rosa är oxå superfina, valde mellan mina vita o ett par rosa. Jag tycker att stövlarna är bekväma o snygga. De är nog något generösa i stl, jag har en slt mindre än vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.