Barnmorskan Kerstin…

… är en trevlig typ. Hon är en liten, rund tant som skelar och pratar som  Maud Olofsson. Hon är jättebra tycker vi, rak och kunnig. Idag hälsade vi på henne i hennes lilla rum på söder. Efter att hon stuckit mig i fingret (aj) och kollat järnvärdet (fortfarande lågt, så jag blir inte av med de där j-kla järntabletterna) fick vi lyssna på lillans hjärtslag. Det är jättehäftigt, dunk-dunk-dunk-dunk låter det, jättefort. Allt såg så bra ut, ligger förstås fortfarande lite över kurvan.
"Men det betyder inte att det är en stor bebis, det beror på hur hon ligger", sa Kerstin, hon visste att jag nojade mig lite fast jag inte behövde säga ngt.

Fick även en läkartid till på tisdag, ska försöka bli sjukskriven, för nu orkar jag inte jobba någe mer snart. Enligt Kerstin kommer det inte bli något problem med att bli sjukskriven, så jag hoppas att det går bra. Förövrigt var jobbet helt ok idag, hade en lite kortare dag än vanligt. Men imorgon är det långpanna igen, suck.

Publicerat i Maja:

6 tankar på “Barnmorskan Kerstin…”

  1. Åh vad kul att lyssna på hjärtat!
    Ta hand om dig, hoppas de är lite förstående på jobbet. Det blir nog inte så svårt att få en sjukskrivning.

  2. Anna: De är faktiskt urgulliga på jobbet, men det känns ändå inge bra att jag inte orkar/kan göra lika mycket som alla andra…
    Sandra; Tack!

  3. MiaShopping: Supermysigt. Min mage är inte heller ett dugg förtjust i järntabletterna, men vad ska man göra?
    Sofia S: Jag är i sjunde månaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.