Sparlåga

Tar det väldigt lugnt just nu, fick gå hem tidigare från jobbet igår pga magont och idag har jag varit helt sänkt. Hoppas jag känner mig bättre imorgon. Kvällen består av tv-tittande och jordgubber för min del. Imorgon ska vi till barnmorskan, ska se vad hon säger om mitt "humör".

4 tankar på “Sparlåga”

  1. Kul att hitta någon mer som är gravid och bloggar! Krya på dig och hoppas det går bra hos BM. När är bebisen beräknad att komma? Kram Ida

  2. Anna: Tack! Ja, det är ingevidare jobbet.
    Eva: tack!
    Ida: Åh vad nyfiken jag blir, nu måste jag genast spana in din blogg. Bebisen ska komma i slutet av september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.