Beslutsångest…

Även om det ingick en skötväska i vagnköpet är jag lite småsugen på att fixa en annan som kan bryta av allt det bruna. Det behöver ju inte nödvändigtvis vara en "riktig" skötväska, uten en "vanlig" kanske kan funka lika bra? Jag har länge spanat på väskorna med Manhattantyg (designat av Josef Frank) från Svenskt tenn. Men nu är frågan, ska det bli en Bostonbag eller den lite mer "skötväskevänliga" axelremsväskan? Jag fick ju den matchande plånboken av mamma i födelsedagspresent.
image718

6 tankar på “Beslutsångest…”

  1. Hejsan vännen, tycker helt klart att du ska köpa axelremsväskan, den får du plats med mkt mer i:) Sen kanske du köpen en speedy och den är ju lite samma model.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.