Semester

Näst vecka har jag och T en veckas semester, och vad vore trevligare än att spendera delar av veckan på spa? I födelsedagspresent i våras fick jag en resa till Tallin för att bo på ett nyöppnat spahotell, Tallink Spa & Conference hotel. Vi åker på måndag kväll och kommer hem på fredag förmiddag. Det ska blir urmysigt, vi har ju varit där förut och Tallin är en trevlig stad. Vi bor på ett alldeles nyöppnat hotell där jag ska få bli bortskämd med diverse behandlingar. Åh, vad jag längtar. Det är precis vad min trötta kropp behöver.
image712
Så här ser hotellrummen ut.

3 tankar på “Semester”

  1. Ida: Om jag ska vara ärlig så vet jag inte, det är ju en present 🙂 men de har något slags sommarerbjudande just nu, kolla in det på hemsidan o ring till bokningen och hör efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.