Shopping som shopping?

Jag älskar ju att shoppa. Det spelar igentligen ingen roll vad det är, även om dyra handväskor är högst på listan över saker jag gärna shoppar. Idag var det dock inte väskinköp som stod på agendan, utan mat. Storhandling på Willys närmare bestämt. Vi testade den nya i Sickla köpkvarter. Superfräsch och jättestor. Sickla börjar bli en riktig pärla, det finns en hel de spännande butiker där och trevliga restauranger och saluhallar. Där kan jag verkligen tänka mig att hänga i höst med lillan.

Åter till shoppingen, nu är alla kassar hemma och det känns urhärligt. Det är underligt det där, jag blir lika upprymd på apoteket. Där kan jag verkligen storhandla, det finns ju hur mycket roligt som helst. Är det fler som är lika köpglada som jag? Jag är konsumtionssamhällets främsta medborgare… typ.

6 tankar på “Shopping som shopping?”

  1. Jag är likadan! Och apoteket är ju jättekul. Jag vet egentligen inte varför, man kanske är lite av en shopoholic när till och med apoteket är kul…? 🙂

  2. Åh! Sickla är bäst! Jag spenderar mycket tid där med min lilla tös! Bra ”amningssoffor”,lungt och kul affärer! Dessutom träffar man massor av trevliga mammor där!

  3. Hej tjejen! Ville bara önska dig en alldeless underbar midsommar! Hoppas vi ses snart! Måste få se din mage snart igen!! Kramar i tusen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.