Istället blev det….

… Har ju varken Victor, Rolf eller Chloé i garderoben, så det blev det här istället. Och det är ju oxå fint….

 • Röd/vitrandig top från H&M Logg
 • Mörka, raka jeans från Pop

9 tankar på “Istället blev det….”

 1. Sophie: Ja, just det, och klänningen (fast den kliar så himla mycket). Kappan kan jag inte ha just nu, men till hösten, då åker den på!

 2. Wiho, nu har jag uppdaterat mig. Så kul att du är gravid! Och en flicka dessutom 😉 Har ni några namn? Mår ni bra? Tycker Kronanvagnen är skitsnygg! Den blir säkert bra för bebisen att glida omkring i. Sen rekommenderar jag en bärsjal. Urmysigt att ha bebisen nära. 🙂

 3. Cajsa: Tackar!
  Emma: Å, tack! Nä, det är faktiskt ett tag kvar, ska inte ha förrän i slutet av september.
  Linda. Jag har fått pippi på randigt 🙂 Både till mig och till bebben som kommer.
  Minna: Ja, det är jättekul, o spännande. Namn är himla svårt, vi är inte riktigt överrens. Kronan var favvisen redan från början, så gissa om jag blev glad när de hade en superdeal! Sjal? Nja, jag är mer inne på bärsele faktiskt.
  Johanna: Alla borde få ha minst ett Chloé-plagg eller liknande i garderoben! Tyvärr är jag inte riktigt där ännu. Men en dag, då j-klar! Kvällen blev riktigt mysig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.