Onsdag

Åh vad skönt det är att ha en nystädad lägenhet! Inte en massa kläder o disk framme. Nu kan man andas igen. Har även lyckats måla tånaglarna. Ok, det är inte jättesnyggt, men det är röd färg där mina naglar borde sitta. Puh, man fattar det inte, men även en kula som min är ivägen. Nu blir et lite snabblunch, sen ska jag hem till mamma o pappa för grillmiddag ikväll. Synd att det inte är solväder, då skulle jag kunna inviga nya bikinin.

I övrigt kör jag med inköpet från igår, Mamaklänningen från H&M. Men det verkar lite kallt, kanske får jag dra på mig leggings o en kofta för säkerhets skull.

Ursäkta den underliga posen, får inte riktigt till det idag.

10 tankar på “Onsdag”

 1. Johanna: Tack!
  Mia: Äntligen har jag hittat en bandeau, har letat i flera år typ. Och jag tycker att den passar bra för gravida som vi!

 2. *hihi* Måla mina tånaglar har jag inte vågat mej på..däremot har numera min sambo det fina uppdraget att klippa tånaglarna! *hihi*
  Det é skönt att det är sommar så man kan ha lätta skor på sej!
  Vilken vecka är du i nu?
  Jag är i v 28

 3. Madicken: Än så länge går det, eller jag ser ju inte så noga, men från långt håll när jag kisar ser det ok ut 🙂
  Går in i v 27 imorgon.
  Johanna: Det är jätteskönt… tack!
  Angel: Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.