Shoppingsug

Har varit en liten sväng på stan och hittat två små godbitar. Ja, jag vet att jag lovat att inte köpa något, men presentkort gills väl inte? Nåja, på Åhléns hittade jag en fin klänning (självklart randig) från Esprit och på H&M var det rea på en söt mammaklänning, en sådan där sval sak som jag letade efter i helgen, jag var ju tvungen att slå till, 112 kr är ju ingenting! Något roligt måste jag ju få ha 🙂
Jag ska försöka leverera lite foton senare.

När jag ändå var i stan passade jag på att gotta mig lite i babykläder. Har bara kikat, inte köpt något. Ska ta med mig T någon dag. Kan meddela att Zara har fantastiskt fina babykläder. Supersöta av riktigt god kvalitet. Därifrån skulle jag gärna ta med mig ett och annat. Ett annat ställe som överaskade var Åhléns, där fanns det en massa fint. Kedjorna är också duktiga, även om jag är lite besviken på H&M, det känns alltid så utplockat där. Men på Lindex hittade jag en massa fint. Lillan verkade gilla kläderna, hon har sparkat hela vägen hem, som om hon vill säga. "Mamma, köp de där fina kläderna till mig" (Önsketänkande från min sida).


Fnfina kläder från Lindex, billigt och bra! Men klänninen blir nog för kall att ha i oktober.

7 tankar på “Shoppingsug”

  1. åhhh, jag vill jättegärna se bilder på mammakläderna! Även om jag bara är i v 10 så behöver jag så småningom fina mammaklänningar 🙂

  2. Jag säger som Johanna, jag saknar också min mage ibland. För ett år sen var jag också i vecka 26, och i oktober föddes min lilla Signe.
    Skoj blogg, jag behöver lite flärd i min mammabubbla, så jag kommer tillbaka!

  3. Anna: tack så mycket!
    Maria: Åh, vad kul att du vill komma tillbaka, jag blir så smickrad! Jag gillar din blogg med, läste den jättemycket när du var gravid.

  4. Cubus har faktiskt lite oväntat en del fina bebiskläder också. Inte bara rosa för tjejer, utan andra detaljer som gör att man fattar att det är en tjej ändå 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.