Mysmåndag

Är sjukt trött idag, har sovit som en kratta (det var så varmt inatt), och har börjat landa lite efter praktiken. Imorse var vi hos Barnmorskan, allt såg bra ut. Resten av dagen ska jag bara ta det jättelugnt, kanske sova någon timme. Som tur är dunsa det just till i brevinkastet, och på hallvgolvet låg både Elle och Elle Interiör. Så jag har gott sällskap idag. Har ingen rolig bild att lägga upp till dagens outfit, myser mest omkring i slapparkläder.

4 tankar på “Mysmåndag”

  1. Precis som du skrev i kommentaren i min blogg kändes det faktiskt: vart tog sonen vägen. Helt sjukt egentligen, eftersom man inte visste vad det skulle bli. Kan tänka mig hur konstigt det blir för folk som fått veta att de ska få ett visst kön och sedan har det blivit ”fel” och det kommer ut ett annat! /carro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.