Arla morgonstund

Som vanligt kan jag inte sova på morgonen. Kombinationen tidig sänggång och varmt sovrum är vad jag skyller på. Jag är inte den enda som är vaken, lillan sparkar som bara den. Hon är helvild! Många säger att första barnet är mycket livligare än de senare, något jag tror är bra. Jag slipper ju gå och fundera på om hon lever eller inte, hon visar ju tydligt att det är liv i luckan.

Lite senare i dag ska jag in till Rålambshovsparken för att kika på Ts kusin som springer Stockholm Marathon. Efter de senaste dagarnas värmebölja har jag kommit fram till att dagens dresscode stavas: s-v-a-l-t! Låg och funderade över utbudet av svala plagg i garderoben, och kom fram till att de inte är sådär överdrivet många. Men så kom jag på att jag har ett presentkort på 500 kr på Åhlens som jag fick av Svärfar i julklapp. Så innan marathon blir det shopping! 

Nu: Fullkornsvälling och rostade smörgåsar med honung till frukost.

1 tanke på “Arla morgonstund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.