Sista dagen

Idag är det sista dagen på VeckoRevyn. Känns lite vemodigt, men också väldigt, väkdigt skönt. Idag ska jag fixa det sista, städa skrivbordet, ta bort mail och så vidare. "Deleta" mig från VR som en klasskompis sa igår. Frågan är hur jag ska få med mig allt hem som jag lyckats samla ihop under de senaste sju månaderna? Aja, det löser sig. Idag blir det iaf lunch på favorititalienaren på Sveavägen. Ett litet, mysigt café där det känns som om du är i Italien när du kliver in genom dörren. Grabbarna bakom disken pratar italienska med en och maten håller hög klass. Det ska bli supermtysigt. Lunchsällskapet är med de två som betytt mest för mig under praktiken (av de som är kvar): J och F.

2 tankar på “Sista dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.